AXLOGIC er Consignor PartnerConsignor-wide-black1

Consignor leverer software med Labelprint, Track & Trace og Fragtberegning. Få en gratis udgave og send dine pakker med flere fragtfirmaer i ét system”

Consignor hjælper store såvel som små virksomheder med deres forsendelsesproces ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at afsende ordrer til kunder. Consignor udvikler og sælger Delivery Management (DM) software, som omfatter alle stadier af forsendelse og levering på én platform, så kunderne får en integreret og bæredygtig leveringsløsning. Software platformen indeholder verdens største transportør bibliotek. Det betyder, at Consignor kan forbinde virksomheder med lige nøjagtigt den transportør, de har brug for.

Consignor platformen håndterer over 100 millioner forsendelser om året, og gør det muligt for mere end 10.000 kunder at vælge den bedste løsning for deres forsendelser, uafhængig af transportører, ERP-systemer eller e-handelsløsninger. Consignors kundeportefølje spænder fra små nystartede webshops til massive 3. parts logistikvirksomheder.

Læs mere her www.consignor.com eller kontakt en af vores konsulenter for mere information på tlf. +45 70 70 72 62

Hvordan kan vi hjælpe dig

Book et introduktionsmøde og hør om vores viden i din branche.