Dynamics 365 for Finance and Operations

Office 365 og Appsource

Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsofts seneste version af Dynamics AX.

Dynamics 365 for Finance and Operations er drømmen der nu er blevet til virkelighed. Microsoft har siden købet af danske Navision Damgaard haft en vision om at skabe den ultimative platform til virksomheder, med Dynamics 365 for Finance and Operations er dette nu blevet virkelighed.

 

Office 365 + Dynamics CRM + Dynamics 365 for Finance and Operations = Fremtiden

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er den næste generation af intelligente forretningsapplikationer i skyen. Dynamics 365 for Finance and Operations tilbyder en samlet effektivitets platform der understøtter processerne i en virksomhed og indeholder et effektivt værktøj til alle medarbejdere. Nu smelter Dynamics ERP, Dynamics CRM og Office 365 sammen, så brugerne få én stærk oplevelse med en kendt brugergrænseflade og adgang til relevante informationer der er tilrettet hver enkel person og rolle i virksomheden.

Dynamics 365 for Finance and Operations – Cloud Baseret

Dynamics 365 for Finance and Operations er fremtidens måde at tænke software på. Cloud baseret, nem installation, hurtig implementering og en scalerbar løsning til mellemstore og store virksomheder. Undgå alt besværet med vedligeholdelse af IT infrastruktur, og betal udelukkende ud fra det månedlige forbrug. Der er en lang række fordele ved en cloud baseret løsning.

Appsource

Appsource er Itunes for virksomhedsapplikationer. På appsource findes en række relevante branche relevante eller færdige moduler der er skrædderyet til Dynamics 365 for Finance and Operations. Herunder den skræddersyede Invoice.