Uddannelse af Dynamics 365 for Finance and Operations Projektteam

Vi tilbyder træning af virksomhedens interne projektteam Dynamics 365 for Finane and Operations.

Det er vores erfaring, at virksomhedens interne projektteam spiller en væsentlig rolle i, at skabe en succesfuld implementering af Dynamics 365 for Finance and Operations. Det er derfor vigtigt, at projektteamets medlemmer udpeges tidligt forløbet og at projektteamet er godt forberedt.

Vi anbefaler derfor vores kunder, at man indleder et Dynamics 365 for Finance and Operations projekt med at uddanne projektteamet, så de har indsigt i systemets opbygning, moduler, processer og væsentlige funktioner. Vi giver projektteamet den nødvendige forståelse og et overblik over løsningen, så de er rustet til at gå i gang med projektet.

Den rigtige uddannelse sikre, at projektteamet bliver en sparringspartner til implementerings partneren igennem hele projektet og sikre, at udbyttet af alle workshops, møder m.v. bliver optimalt. Projektteamet opnår en grundig forståelse for Dynamics 365 for Finance and Operations processer, Dynamics 365 for Finance and Operations best practice og bliver dermed i stand til at udfordre, stille krav og forstå processer, design m.v.

Vores undervisere er Microsoft Certificerede Trainers og vi underviser efter Microsoft Official Curriculum (MOC). Vi er også i stand til at udvikle kundetilpassede undervisningsforløb med skræddersyet undervisningsmateriale m.v. , der passer til virksomhedens Dynamics 365 for Finance and Operations.

Kontakt vores Dynamics 365 for Finance and Operations undervisnings specialister allerede i dag tlf. + 45 70 70 72 62 eller info@qwaser.com

Hvordan kan vi hjælpe dig?