Lasernet

DOCUMENT MANAGEMENT FRA TABELLAE

En velfungerende dokumenthåndterings-løsning, der forøger værdien af Microsoft Dynamics 365 og reducerer udgifter, risici og tidsforbrug ved håndtering og udveksling af dokumenter, rapporter og udskrifter (inkl. EDI).

Vores samarbejdspartner Tabellae leverer markedets førende edh-løsning til håndtering af ind- og udgående forretningsdokumenter som fakturaer, ordrebekræftelser, kreditnotaer, følgesedler m.m. i alle formater.

Software + Best Practice = ERP-systemets bedste ven

Dokumenthåndtering har mange faldgruber, der kan få både budget og tid til at løbe løbsk, men hvis det gribes rigtigt an, kan det gøre hele ERP-løsningen endnu bedre, hvad enten det er Dynamics AX, Business Central eller 365 for Finance & Operations.

Standardsoftwaren Lasernet sparer ressourcer og sikrer, at virksomheder lever op til nuværende og fremtidige krav til korrekt modtagelse og levering af forretningsdokumenter i et ensartet og professionelt layout. Løsningen er brugervenlig og gør det nemt at vedligeholde layout og dokumentformater samt håndtere dokumenter som tilbud, ordrer og fakturaer. Med standardsoftware undgår I at kode direkte i ERP-systemet og får i stedet en standardsoftware, der er designet til formålet.

Lasernets reducerer den tid, det tager at skabe dokumenter, hvilket betyder, at ROI på løsningen er ekstremt hurtig.

Med Lasernet Connectoren fastholdes al forretningslogik i ERP-systemet og behovet for at programmere i SSRS forsvinder.

Softwaren understøtter hele dokumentprocessen fra udarbejdelse af design til formatering og distribution. Lasernet er kompatibel med alle ERP-systemer, blåstemplet af Microsoft og implementeret hos flere end 2.500 virksomheder over hele verden.

Tabellae er et konsulenthus 100% specialiserede inden for håndtering af ind- og udgående dokumenter (Input og Output Management). Tabellae har designet en anerkendt Best Practice pakke, som vi anbefaler at inkludere i ERP-projektet fra start.

Pakken indeholder:

Implementerings-Best Practices fra +500 implementeringsprojekter
Præ-definerede dokumentskabeloner
Know-how, bl.a. om internationale formater, krav og muligheder
Kurser, oplæring og lokal support i flere tidszoner.

I får et ’Fast track’ til hurtig og problemfri implementering med mange fordele:

  • Hurtig integration
  • Dokumenter kommer hurtigt til Proof of Concept, så ERP-løsningen nemmere går live inden for tid og budget
  • Komplet og sikker integration uden kodning – al forretningslogik forbliver i Dynamics 365 og jeres dokumenter påvirkes derfor ikke ved opgraderinger
  • Billigere ERP-implementering pga. færre omkostninger til dokumenter (op til 50 procent sammenlignet med kodning i Reporting Services (SRRS)
  • Op til 20 gange hurtigere vedligeholdelse og løbende ændringer af dokumenter ift. SSRS i Dynamics
  • Vedligeholdelse og opdatering af dokumenter bliver nemt, da I selv vil kunne foretage simple ændringer til dokumentformat, -indhold, -distributionsform, -design og -layout
  • Professionelle dokumenter, som lever op til lovkrav og kundekrav.
  • Understøtter modtagelse og konvertering af alle indkommende elektroniske ordrer og fakturaer i fx OIOUBL, OIOXML, EDI, EDIFACT, EHF, Svefaktura, Finvoice og XML
  • Kan håndtere stregkoder og labels
  • Tabellae har omfattende erfaring fra en lang række kundeprojekter i Skandinavien. Vores kombinerede viden er din virksomheds garanti for succes med dokumenthåndtering i Dynamics 365.

Hvem kan få gavn af Lasernet?

Virksomheder med mellem 50-2000 ansatte. Jo flere dokumenter og jo mere international samhandel – jo mere værdi giver Lasernet. Tabellae har brancheviden inden for Produktion, Retail, Forsyning, Transport, Distribution, Service, Food, Medico, Organisationer og Finans.

I Qwaser har vi mange års erfaring med Dokument Managenet så tøv ikke med at kontakte os

Læs mere om Lasernet