Produktkonfigurator

Inden for fremstilling af elektronik, maskiner og andre samlede produkter, er en effektiv produktkonfiguration helt afgørende for virksomhedens evne til at møde kundernes forventning om kort leveringstid, konkurrencedygtig pris og levering af et 100 % kundetilrettet produkt.

Microsoft Dynamics AX2012 eller Dynamics 365 for Finance and Operations
Microsoft Dynamics AX2012 eller Dynamics 365 for Finance and Operations indeholder standard en Produkt Konfigurator der leveres som en integreret del af systemet med fuld integration til indkøb, lager, sporbarhed, LEAN Manufacturing og resten funktionaliteten i pakken.

Vores kompetence
Vi er specialiseret i Produkt Konfiguration i Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations  og har konsulenter med mere end 15 års erfaring indenfor analyse, design og implementering af komplekse produktkonfigurations løsninger

Vi har en unik viden om standard funktionaliteten i Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations  både inden for Produkt Konfiguration og LEAN Manufacturing, og har hjulpet en række kunder med at køre Produkt Konfiguration i LEAN Mixed Mode.
Vi har erfaring med at Discrete Manufacturing, LEAN Manufacturing og Mixed Mode produktion.

Kontakt os for en uformel snak om Dynamics AX2012 eller Dynamics 365 for Finance and Operations
Hos QWASER P/S rådgiver vi meget gerne vores kunder og har masser af erfaring inden for implementering af Dynamics 365 for Finance and Operations – kontakt os for en uformel snak.

Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål – send en mail til vores direktør karsten.lund@qwaser.dk eller ring på telefon +45 70 70 72 62