Professional services virksomheder

At drive en succesfuld Professional Services virksomhed i dag, kræver et godt overblik over alle forretningens projekter, ressourcer, tidsplan og økonomi. Hvad end du driver en arkitekt forretning, en konsulentvirksomhed eller anden service organisation, så er projektstyring helt afgørende for forretningens succes. Et vellykket projekt kræver effektive processer, fuldt ressourceoverblik og et realtime økonomisk overblik.

Microsoft Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations tilbyder netop dette. En komplet løsning der understøtter virksomhedens behov for en fleksibel, agile og kunderettet løsning der tilpasser sig til virksomhedens processer og sikre effektiv projkethåndtering, opfølgning og økonomiske overblik – der sikre levering til tiden, til budget og til aftalt økonomi.

Med Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations optimeres hele processen fra rådgivning og salg til planlægning og leverance i en samlet løsning. Alle informationer om kunder, projekter, økonomi findes lige ved hånden og hjælper dine medarbejdere til at dele data og arbejde effektivt sammen.

Hos QWASER er vi specialiseret i Professional Service virksomheder og har mere end 15 års erfaring indenfor analyse, design og implementering af løsninger indenfor Professional Service segmentet.

Kontakt en specialist
Kontakt os allerede i dag og få svar på spørgsmål – tlf. +45 70 70 72 62