Projektorienteret produktion

Projektorienteret produktion i Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations
Virksomheder der producerer kundetilrettede maskiner, udstyr og anlæg har et udtrykt behov for at kunne skabe overblik over projektet på en nem og enkel måde – fra tilbudsgivning og udvikling til indkøb, forbrug og fakturering.

Det er afgørende, at alle processer håndteres på en enkelt og smidig måde uden manuelt arbejde, der kan være behæftet med fejl og er tidskrævende.
En effektiv Dynamics AX2012 eller Dynamics 365 for Finance and Operations løsning vil forbedre virksomhedens evne til at møde kundernes forventning om kort leveringstid, konkurrencedygtig pris og levering af et 100 % kundetilrettet produkt.

Microsoft Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations
Microsoft Dynamics 365 er en fuldt integreret ERP, der indeholder funktionalitet til at understøtte behovet i en avanceret projektorienteret produktionsvirksomhed. Løsningen binder virksomhedens processer sammen i en løsning og hjælpe med at skabe det rigtige overblik over økonomien og hele produktionsprocessen fra udvikling, tilbudsgivning og indkøb til planlægning, produktion, tidsregistrerings, materialeforbrug og fakturering.

Vores kompetence
Vi er specialiseret i Projektorienteret Produktion og har konsulenter med branche erfaring og med mere end 15 års erfaring inden for analyse, design og implementering af komplekse løsninger.

Vi har en unik viden om standard funktionaliteten i Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations, og vores konsulenter har hjulpet en række kunder med succesfulde AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations projekter.

Vi har erfaring med at Discrete, LEAN Manufacturing og Mixed Mode produktion.

Kontakt os for en uformel snak om AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations
Hos QWASER rådgiver vi meget gerne vores kunder og har masser af erfaring inden for implementering af AX2012 Dynamics 365 for Finance and Operations – kontakt os for en uformel snak.

Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål – send en mail til vores direktør karsten.lund@qwaser.dk eller ring på telefon +45 70 70 72 62/a>