Retail virksomheder

At drive en succesfuld detailkæde stiller store krav til gennemsigtighed fra indkøb til salg gennem flere kanaler uanset om dine kunder køber i jeres egene butikker, franchise butikker eller via jeres webshop – Dynamics 365 for Finance and Operations – Retail understøtter alle de krav som stilles til en moderne detailkæde.

Retail er et fokusområde for Microsoft og løsningen Dynamics 365 for Finance and Operations indeholder derfor standard funktionalitet til at drive en effektiv detailkæde og understøttelse af alle vigtige processer i konceptet OMNI channel – styring af indkøb og produktion til POS, salg og afterservice.

Med Dynamics 365 for Finance and Operations – Retail vil I få et komplet overblik over jeres forretning og kunne skabe en unik og personlig shopping oplevelse for jeres kunder med direkte adgang til alle transaktioner fra indkøb, produkter, kundeoplysninger og service i én og samme løsning.

Hos QWASER er vi specialiseret i Retail processer og har masser af erfaring inden for analyse, design og implementering af løsninger indenfor Dynamics 365 for Finance and Operations.

Kontakt os for en uformel snak om Dynamics 365 for Finance and Operations – Retail
Hos QWASER rådgiver vi meget gerne vores kunder og har masser af erfaring inden for implementering af Dynamics 365 for Finance and Operations – kontakt os for en uformel snak

Kontakt os allerede i dag og få svar på dine spørgsmål – send en mail til vores direktør karsten.lund@qwaser.dk eller ring på telefon +45 70 70 72 62