Kontakt

Hos QWASER benytter vi vores kollektive erfaring til at skabe værdi for vores kunder. Vi tror, at vores unikke viden og ekspertise leveret med tempo og agilitet adskiller os.

Vi tilbyder de mest erfarne Dynamics AX2012 og Dynamics 365 for Finance and Operations konsulenter inden for Finans, Produktion, Distribution, Service og Retail.

Dynamics 365 for Finance and Operations kompetence er helt centralt for os – vi ser vores medarbejdere og deres kompetence niveau som det vigtigste element i, at skabe værdi for vores kunder. Vi stiller store krav til vores medarbejdere og arbejder derfor kun med de dygtigste.

”Vi hjælper vores kunder med at maksimere værdien af Microsoft Dynamics AX2012 eller Dynamics 365 for Finance and Operations, og tilbyder de mest erfarne konsulenter til en konkurrencedygtig pris”.

Er du interesseret i at høre mere om vores kunde koncept og hvad vi tilbyder dig som kunde, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Har du et spørgsmål?

Så tøv ikke med at tage kontakt til os, vi står altid klar til at hjælpe og guide dig til den rigtige løsning. Hvis du har spørgsmål til vores ydelser så beskriv blot hvilken og hvis du ønsker at vi kontakter dig så efterlad et telefon nummer.

QWASER P/S

Lautruphøj 5-7

DK-2750 Ballerup

CVR: 38770233